گروه آموزشی تغذیه بالینی

خلاصه مصاحبه ریاست محترم انجمن با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص روز جهانی غذا

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
 
     
   
  چاقی یکی از عوامل مهم تهدید کننده کره زمین در 50 سال آینده است.
تغییرات در سبک و شیوه زندگی و تغییر الگوهای غذایی منجر به افزایش معضل چاقی در سطح جوامع گردیده است.
دکتر عبدالرضا نوروزی، متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با و بدا به مناسبت روز جهانی غذا با بیان این مطلب که در چند سال اخیر مبارزه با چاقی از برنامه های سلامت محور در دستور کار همه متخصصین و حوزه های سلامت قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: بر اساس مطالعات صورت گرفته ، تامین فرآورده های غذایی بیشتر از نیاز در سطح جوامع از سویی باعث چاقی و از سوی دیگر باعث فشار مضاعف بر تامین کنندگان مواد غذایی مانند کشاورزان و دامدارن و .... گردیده است.
وی با بیان این نکته که تغذیه فعلی ما وضعیت سلامت آینده ما را شکل می دهد خاطر نشان کرد: قطعا با افزایش چاقی و عدم رعایت الگوهای غذایی و شیوه و سبک زندگی بیماریهای مزمن در سطح جوامع افزایش خواهد یافت چه بسا که در حال حاضر با این مشکل مواجه هستیم.
رییس انجمن تغذیه خراسان رضوی یاد آور شد: پایداری غذایی از مباحث مهم و مورد بحث متخصصین تغذیه در دنیاست تا همه مردم با رعایت الگوهای غذایی و استفاده به اندازه نیاز از فر آورده های غذایی در کاهش معضل چاقی سهیم باشند.
وی ادامه داد: حدود یک هفتم جمعیت دنیا شامل کشاورزان، دامداران، فروشندگان مواد غذایی، و طباخان در جهت تامین غذا و فر آورده های غذایی مردم دنیا در حال فعالیت هستند و درصورت عدم تعادل در مصرف مواد غذایی روند هماهنگ خدمات غذایی با عث اختلال خواهد شد.